Grafisk Produktion

Slip kreativiteten løs og vi er med hele vejen.

Som grafisk full service bureau, kan vi være din samarbejdspartner lige fra den spæde ide til det færdige produkt bliver leveret. Vi kan hjælpe dig med billedbehandling, rentegning og alle andre former for grafisk produktion. Vi spænder vidt og klarer alle former for tryksager, på alle typer medier - lige fra aluminium til det fineste håndrevne karton.

Vi har selv trykkeri og har en stor ekspertise indenfor den grafiske branche og kan rådgive dig til det helt rigtige valg i papir, karton og format på din tryksag.

Vi er helt med fremme digitalt og ud over traditionelle offset maskiner i 5 farver råder vi over flere digitale trykmaskiner og er derfor i stand til at levere digitaltryk fra dag til dag. Vores grafikere hjælper også gerne med grafisk oplæg og designrevision af fx et bladlayout, ligesom de er eksperter, når det gælder om at følge en designmanuals forskrifter til punkt og prikke.

Se nedenfor hvad vores produktion kan gøre for dig eller læse mere her om de mange muligheder hos vores grafiske design afdeling. Kontakt os gerne for at høre mere om de mange muligheder.

Find vej

Blåt Hertz bogtrykkergården logo

Grafisk Produktion

Blåt Hertz bogtrykkergården logo