Paperline & Visitkort

Paperline

En virksomheds visuelle identitet er den røde tråd, der løber igennem alle virksomhedens materialer og binder dem grafisk sammen.

Denne tråd skulle gerne ses tydeligt selv i de basale materialer som virksomhedens visitkort, brevpapir, faktura og kuverter. Sammen med logodesignet udgør disse materialer virksomhedens paperline.

Valget af papir og farver er en væsentlig faktor, når man skal vælge en profil, der er værdiskabende og tidssvarende. Mulighederne er mange hvad enten du skal have trykt i Pantonefarver eller et specielt vandmærke indlagt, en lækker prægning eller folieprægning i forskellige farver.

Kontakt os og få en inspirerende samtale med en fra vores velkvalificerede team.

 

Visitkort

Visitkortet er en lille tryksag, som stadig har stor betydning på trods de utallige elektroniske muligheder vi i dag har. Enhver der har en repræsentativ funktion bør som udgangspunkt altid have deres visitkort på sig - man ved aldrig,hvornår de møder en potentiel kunde, og det er ikke altid at elektronikken er lige samarbejdsvillig.

Et visitkort løber aldrig tør for strøm. Så kontakt os endelig og sammen design vi et visitkort der passer til dit brand.

Find vej

Blåt Hertz bogtrykkergården logo
Blåt Hertz bogtrykkergården logo

Paperline & Visitkort